VUOKRAUSEHDOT

Pakettiauton vuokrausehdot

VUOKRAUSEHDOT

 1. SOPIJAOSAPUOLET
  Seuraavia ehtoja sovelletaan vuokraamon, Pakunrentout Oy, Linnanrakentajantie 6 00880 Helsinki, Y-tunnus: 2186453-7 ja vuokraajan välillä. 
 1. YLEISET EHDOT
  Vaatimuksena sopimuksen syntymiselle on Suomessa voimassa oleva ajokortti (B-kortti), sekä riittävä ajotaito. Vuokrasopimus tehdään varauksen yhteydessä.
 2. VUOKRAN MAKSU
  Vuokra maksetaan verkkomaksuna ennen auton luovutusta. Pidempiaikaisissa vuokrauksissa asia on sovittavissa tarpeen mukaan.
 3. VUOKRA-AIKA
  Ajoneuvon voi noutaa vuokrauspäivänä kello 8.00 ja kello 18.00 välillä. Auto on palautettava vuokrauspäivän seuraavana aamuna kello 7.00 mennessä (nouto- ja palautusajat ovat neuvoteltavissa).
  Myöhästyneestä palautuksesta perimme 35€ jokaista alkavaa tuntia kohden
  Varauksen voi perua viimeistään 1 vuorokautta ennen vuokra-aikaa. Peruuttamattomasta varauksesta perimme sovitun vuokrahinnan.
  Vuokra-ajan pidennys kesken vuokra-ajan edellyttää, että ajoneuvo on käytettävissä.
  Varauksen pidennys veloitetaan hinnaston mukaan kuin se olisi erillinen uusi varaus.
 1. POLTTOAINE JA TANKKAUS
  Polttoaine ei sisälly vuokrauksen hintaan, vaan asiakas maksaa sen itse. Asiakkaan tulee aina tankata auto täyteen ennen varauksen päättymistä ja säilyttää kuitti vähintään 2 viikon ajan. Jos autoa ei palauteta tankattuna, tankkauksesta laskutetaan 4€/litra + laskutuslisä 20€.
 2. AJONEUVON KÄYTTÖ
  Auton jäädessä hetkeksikin pysäköidyksi, se on ehdottomasti lukittava.
  Auto voidaan luovuttaa toisen henkilön kuljetettavaksi vain, mikäli kuljettajan tiedot on etukäteen ilmoitettu Vuokraamolle (ilmoita kuljettajan tiedot henkilötunnus kentässä). Vuokraaja on vastuussa autosta antaessaan sen toisen henkilön käyttöön.
  Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan ajoneuvosta yhtä hyvin kuin huolellinen henkilö omastaan sekä noudattamaan ajaessaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta. Asiakas sitoutuu käyttämään autoa vain sille tarkoitetulla tavalla.
  Lemmikkieläimien kuljettaminen ajoneuvoissa on mahdollista lisäkorvausta vastaan (30€). Autolla ei saa ajaa yli 250 km päähän. Tupakointi ajoneuvossa on ehdottomasti kielletty. Mikäli asiakas ei noudata tätä kieltoa, Vuokraamolla on oikeus periä sopimusrikosta 100€:n maksu. Ajoneuvoa ei saa viedä Suomen rajojen ulkopuolelle. Asiakkaan tulee autoa vastaanottaessaan tarkistaa sen ulkoinen kunto mahdollisten vaurioiden syntyajankohtaa koskevien kiistojen ehkäisemiseksi. Vuokraamo tarkistaa autot aina vuokrauksen päätteeksi.
 1. VUOKRAAJAN KORVAUSVASTUU
  Korvausvastuu vahinkotapauksissa on 1000 € vahinkoa kohden. Korvausvastuun enimmäismäärän alentaminen 100 €:oon vahinkoa kohden on mahdollista lisämaksua vastaan (20€).
  Huom! Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vahingon kokonaisuudessaan, mikäli vahinko aiheutuu muulle kuin autolle (esim. rakennukset, parkkitalot, porttikongit ja henkilövahingot).
  Vuokraaja on velvollinen korvaamaan auton epätavanomaisesta likaantumisesta johtuvat siivous- ja puhdistuskustannukset.
  Vuokraaja on vastuussa aiheuttamistaan sakoista sekä pysäköintivirhemaksuista. Vuokraaja on myös vastuussa omasta huolimattomuudestaan aiheutuvista kustannuksista. Kuten esimerkiksi auton hinaus muissa, kuin autoon kohdistuvissa vahinkotapauksissa. Mikäli vuokraaja ei maksa sakkoa, yksityis- tai rikosoikeudellista maksua sen alkuperäisellä laskulla, Vuokraamolla on oikeus ilmoittaa Asiakkaan tiedot sakon, yksityis- tai rikosoikeudellisen maksun antajalle. Tällaisissa tapauksissa Vuokraamo perii veloitettavan summan lisäksi 50 €:n käsittelymaksun.
  Mikäli vuokraaja ei palauta ajoneuvon mukana tulleita apuvälineitä (nokkakärryt, suojahuovat, sidontaliinat) on hän velvollinen korvaamaan kadonneet tavarat.
 1. VAHINKOTAPAUKSET
  Vahinko- ja varkaustapauksissa vuokraajan on oltava välittömästi yhteydessä Vuokraamon henkilökuntaan.
  Liikennevahingon sattuessa vuokraajan on aina otettava yhteyttä Vuokraamoon ja täytettävä vahinkoilmoitus. Jos syyllisyydestä on epäselvyyttä tai henkilövahingon sattuessa, vuokraajan on otettava välittömästi yhteys myös poliisiin.
 1. LÖYTÖTAVARAT
  Vuokraamo ei vastaa autoon jätetystä tavaroista. Löytötavaroita voi kuitenkin tiedustella puhelimitse.
 1. ARVONLISÄVERO
  Kaikki näissä vuokrausehdoissa, sekä hinnastossa ilmoitetut euromäärät sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.