PAKETTIAUTON VUOKRAUS

Meiltä pakettiauton vuokraus Herttoniemestä metron lähistöltä (750m) näppärästi ja edullisesti. Hintaan kuuluu vapaat kilometrit, nokkakärryt, sidontaliinat ja muuttohuovat.
Varusteet kuuluvat vuokraushintaan. 

Tehdään muuttoauton vuokrauksesta helppoa!

VUOKRAUS ON TEHTY HELPOKSI

Meiltä muuttoauton vuokraus onnistuu ilman yllätyskuluja. Auton vuokra sisältää rajattomat kilometrit, eli ei hätää vaikka matka venähtäisikin. Pesukoneiden, jääkaappien ja raskaiden kalusteiden siirron helpottamiseksi pakettiautostamme löytyy tarvittavat varusteet. Jos auto hajoaa ajon aikana, palautamme asiakkaalle rahat.

Halutessasi voit käyttää raskaiden esineiden siirrossa nokkakärryjä, sidontaliinoja ja muuttohuopia. Varusteet löytyvät auton tavaratilasta. Näin varmistetaan tavaroiden säilyminen ehjänä ajon aikana.

kuva paku auto kuljetus muutto vuokra

LUOKSEMME ON HELPPO TULLA

PAKETTIAUTON VUOKRAUS HERTTONIEMESSÄ

Autojemme nouto- ja jättöpaikka sijaitsee Herttoniemessä, osoitteessa Linnanrakentajantie 6. Löydät meidät Herttoniemen Shellin takaa.

Autot luovutetaan arkisin kello 8:00-18:00 välisenä aikana ja viikonloppuisin ja arkipyhinä kello 8:00-18:00.

Auto on palautettava noutopaikkaan (Linnanrakentajantie 6) vuokrauspäivää seuraavana aamuna kello 7:00 mennessä. Palauta avaimet säilytyslokeroon, joka sijaitsee auton vasemmassa kyljessä.

Omavastuu autoillamme on 1000€, jonka pystyy 20€ lisämaksulla laskemaan 100€ varauksen yhteydessä.

VUOKRAUSOHJEET

1. Valitse auto ja päivämäärä.
2. Siirry varaamaan ja maksamaan.
3. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, joka sisältää varauskoodin.
4. Kun olet autolla, lähetä puhelinnumeroomme 0449862317 viesti, joka sisältää vahvistusviestin koodin. Viestiä käytetään henkilöllisyyden vahvistamiseen ja tietoturvan ylläpitämiseen.
5. Lähetämme takaisin 4-numeroisen koodin, jolla saat avainten säilytyslokeron auki. Se sijaitsee auton kyljessä, polttoaineluukun vieressä. Voit jättää oman autosi vuokratun pakettiauton tilalle. Jos portti on kiinni, niin ota meihin yhteyttä.
6. Kun palautat auton, laita avain takaisin säilytyslokeroon. Muista sekoittaa numerot eri järjestykseen kuin oikea koodi!

Tutustuthan vuokrausehtoihin täältä.

Pidempi vuokrausaika puhelimitse: 0449862317

Mukavaa ajelua!

auto nr 2